Quinoa- och avokadosallad med rotfrukter

4 personer

3 morötter 

3 palsternackor 
2 rödlökar
1 msk olja 
salt och peppar
2-3 dl quinoa
150 g haricotz verts
2 avokado
2 msk citronsaft
2 msk olivolja 
1 påse bladspenat

Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader med en plåt i ugnen. Skala morötter, palsternackor och rödlökar. Skär i bitar och rödlöken i klyftor. Ta ut plåten, lägg ut rotfrukterna och ringla olja och salt över. Sätt i ugnen i 20-25 minuter. Rör om efter halva tiden och lägg i löken. Tillsätt haricots verts de sista minuterna. Koka quinoan. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Blanda rotfrukter, lök, quinoa och bönor i citronjuice och olja. Servera med spenat, avokado och stekt bacon.  


Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång