25 g jäst
2,5 dl ljummet vatten
2 msk olja
0,5 tsk socker
0,5 tsk salt
6-7 dl vetemjöl
Fyllning
400 g zucchini
300 g fetaost
250 g mozzarella
250 g mascarpone
peppar
färsk oregano
Gör såhär: Smula ner jästen i en skål och rör ut med vattnet. Tillsätt olja, socker, salt och vetemjöl. Knåda till en smidig deg och låt jäsa i 1 timme. Sätt ugnen på 250 grader. Skär zucchinin i tunna skivor. Salta och lägg den på en tallrik och lägg en tallrik ovanpå med en tyngd. Låt vattna av sig i 30 min. Lägg sedan i ett durkslag och torka till sist av zucchinin med papper. Skär fetaost och mozzarella i små kuber. Stek zucchinin i grillpanna eller stekjärn ca 2 min på varje sida. Lägg dem åt sidan. Sätt in en eller två bakplåtar i ugnen så att de blir riktigt varma. Kavla ut 4 tallriksstora eller 2 bakplåtsstora pizzabottnar. Lägg dem på bakplåtspapper och låt jäsa i ytterligare 15 min. Bred ut mascarpone jämnt, lämna 1 cm vid kanten. Lägg sedan zucchinin och osten. Pensla kanten med lite olivolja. Ta ut den varma plåten ur ugnen. För över bakplåtspappret med pizzorna på den varma plåten. Grädda i 10 min. Krydda med nymald svartpeppar och färsk oregano.